Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Poker och badkläder tema för studentfest

Student-SM i poker och professionella modeller ska marknadsföra studentportal. Men det blir varken porrigt eller naket enligt arrangörerna.

Annons
Bolaget bakom det studentevenemang som snart ska ordnas på Kårhuset i Sundsvall vänder sig starkt mot ordet naket i rubriken i gårdagens Sundsvalls tidning.
Modellerna är fullt påklädda inför en underklädesmodevisning, säger Andreas Swahn, VD för Abovo media AB.
De underkläder och badkläder som visas upp kommer från många olika tillverkare och här finns flera kända märken med. Visningen varar i elva minuter. I Östersund ville kåren inte ha med arrangemanget, som börjar med en pokerturnering, att göra.
Det beror på att de fått påtryckningar av enskilda individer med extremt feministiska åsikter, som motarbetat oss utan att ens riktigt veta vad vi står för, säger Andreas Swahn.
Bolaget står bakom en studentportal, och turnén är en liten del i verksamheten. Enligt Andreas Swahn hjälper man bland annat till med bostäder, billig kurslitteratur, lediga studieplatser och recept åt studenter.
Turnén som nu genomförs är ett sätt för bolaget att profilera sig hos de studenter som annars bara möter medarbetarna via datorerna.

Mer läsning

Annons