Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen efterlyser tips efter Coop-kuppen

Någon gång mellan 00.30 och 01-tiden natten mot söndag slog tjuvar till mot Coop Extra i Nacksta. Nu efterlyser polisen iakttagelser gjorda i anslutning till butiken vid den aktuella tidpunkten.

Annons

Det var på söndagsmorgonen som inbrottet uppdagades av butikspersonal på plats. Två polispatruller skickades till butiken som ligger på Bultgatan i Nacksta. Polisen kunde då konstatera att tjuvarna tagit sig in i butiken genom taket.

Nu efterlyser polisen iakttagelser gjorde i det aktuella området vid tidpunkten för inbrottet.

– Har någon sett personer eller något annat i anslutning till butiken under natten till lördag så vill vi att de kontaktar oss, säger Emma Hamberg på polisen i Sundsvall.

Det är oklart vad tjuvarna kom över vid inbrottet och till vilket värde. Tillvägagångssättet vid inbrottet har många liknelser vid det inbrott som ICA Supermarket på Alnö drabbades av i juli.

Kan det röra sig om samma gärningsmän?

– Det är inget vi kan svara på nu men tillvägagångssättet är detsamma. Vid båda tillfällena har de brutit sig in genom taket, säger Jessica Lindmark, förundersökningsledare på Polisen i Sundsvall.

Har ni säkrat några spår?

– Vi har haft tekniker på plats som har utfört en brottsplatsundersökning som jag ännu inte tagit del av, säger Jessica Lindmark.

Fotnot: Har du sett något? Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Mer läsning

Annons