Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen utreder sexannons på internet

Smek, samlag och oralsex marknadsförs på internet.
En av kvinnorna som erbjuder sextjänster uppges bo i närheten av Sundsvall med Västernorrland som arbetsområde.
Priserna varierar beroende på vad man vill ha.

Annons
Länets kriminalunderrättelsetjänsten, KUT, har beslutat sig för att titta närmare på hemsidan som kan vara inkörsporten till något större.
Frågorna som söker svar är om det kan handla om människohandel, om barn finns inblandade, om kvinnan agerar ensam eller om hon utnyttjas av någon annan.
Att sälja sex är i sig inget brott, men däremot att köpa. Eventuella spekulanter erbjuds en "njutningsfull stund i lustens och passionens tecken". Prislappen för två timmar med kvinnan ligger på 2 500 kronor.
Hennes hemsida är uppbyggd med flera bilder som visar en avklädd kvinna som poserar i olika ställningar och en text som beskriver kvinnan samt tjänsterna som erbjuds. Polisen misstänker att det inte är kvinnan själv som skapat hemsidan, utan tror att det kan finnas en annan person bakom kodningen.
Marknadsföringen utlovar en sensuell 32-årig kvinna, modell XL. Hon uppges vara diskret och vill ha detsamma i gengäld. Möten sker antingen hemma hos sexköparen, eller på hotell. Förutom sextjänster erbjuds kvinnligt sällskap på resor eller middagar. Kraven på kunderna är att det ska vara män som fyllt 30 år.

Mer läsning

Annons