Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisens eftermiddag: Bedrägeriförsök i Birsta och snatterier

/

Två snatterier och ett bedrägeriförsök har anmälts till Sundsvallspolisen under eftermiddagen. Bland annat ska två minderåriga ha försökt lura en butik i Birsta på pengar.

Annons

Polisens måndagseftermiddag har bland annat handlat om ett antal snatterier i Sundsvallsområdet. På Coop Forum i Birsta ertappades en kvinna när hon tog saker ur butiken. Händelsen inträffade omkring klockan 16.45. Kvinnan har identifierats och är nu polisanmäld.

Strax därefter, cirka klockan 17, blev en kvinna i 20-årsåldern påkommen med att snatta från Ica Kvantum i Nacksta. Polisen har varit på platsen och skrivit en anmälan.

Drygt 45 minuter senare kommer nästa larm – och då från Birsta igen. Två minderåriga personer hade hittat en kvarglömd påse med nyinköpta kläder från en butik i Birsta City. Den unga duon gick till den aktuella affären och ska ha försökt lämna tillbaka kläderna och få pengar för dem.

Väktare tillkallades av butikspersonalen och senare anlände även polisen till platsen. En polisanmälan om försök till bedrägeri skrevs och därefter överlämnades ungdomarna till sina föräldrar.

Mer läsning

Annons