Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rattfull kvinna på stöldturné

/

En kvinna misstänks ha tjuvtankat, stulit cigaretter och kört bil rattfull samt utan körkort.

Annons

Under måndagskvällen och natten mot tisdag har polisen i Sundsvall tagit emot flera samtal angående en kvinna som nu misstänks för grovt rattfylleri, olovlig körning och snatteri.

Det första samtalet inkom strax före klockan 23. Inringaren uppgav att den misstänkte kvinnan var ute och körde bil utan giltigt körkort. Ungefär 20 minuter senare inkom nästa larm. En tjuvtankning ägde rum på Statoil i Bredsand, och när polisen kom till platsen förstod de att det var samma kvinna som de fått larm om tidigare. Senare på kvällen ska hon även ha åkt tillbaka till Statoil och stulit cigaretter.

Efter några timmars spaningsarbete lyckades polisen stoppa kvinnan på Paviljongvägen i Sundsvall. Polisen gjorde då en nykterhetskontroll som visade att kvinnan var alkoholpåverkad. Hon togs med till polisstationen men ansågs vara för berusad för att delta i förhör.

– Hon får nyktra till hos oss, sen delger vi henne brottsmisstankarna i morgon bitti, säger Robert Öhman, vakthavande befäl hos polisen i Västernorrland.

Mer läsning

Annons