Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rusning till nya korvstället i Sundsvall

/

Korv som korv, det håller definitivt inte Jonas Hamlund med om.
Se vad gästerna tyckte.

Annons

Man kan nu äta en lite mer annorlunda och kanske lite roligare lunch. Vad sägs om, skvader, björn eller lammkorv med lingonchutney, ölkokt lök eller ostbågar?

– De är många som tycker om korv. Kunderna hängde på låset och sen var det full rulle, säger Jonas Hamlund, delägare i Korvbaren, som öppnade på onsdagen intill Torget Brasserie vid Stora torget.

Och på menyn finns det en salig blandning – Best of Balkan, Käftsmäll eller varför inte en Ost & baconbåge – som har ett något speciellt garnityr.

– Det är den roligaste upplevelsen, en käsewurst med ostbågar, berättar Jonas Hamlund.

Flera av korvar är ekologiska eller gjorda av närproducerade produkter, ett riktigt hantverk med allt från grunden.

Björnkorven var extra populär och tog slut mitt i lunchrusningen.

– Jag tror att vi har gjort av med runt 50 löpmeter fjälster, testat och provat,

Män var för dagen överrepresenterade, några av dessa var Fredrik Nordin och Christer Westerlund.

– Den var ta mig f-n den godaste korv jag har ätit, sa gästen Fredrik Nordin som fick medhåll och beställde en korv till

Mer läsning