Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SAS delar ut gratisbiljetter på nationaldagen

Enligt en färsk undersökning som flygbolaget SAS låtit Temo göra är det väldigt få som tänker fira nationaldagen.
SAS tror att nationaldagen blir festligare om man skyndar sig till flygfältet och hämtar en gratis flygbiljett.
Flygbolaget ska dela ut 2 300 gratisbiljetter den sjätte juni, varav 200 i Sundsvall.

Annons
Allt som krävs för att få en biljett är att man är först till kvarn, men alla som är intresserade av en biljett uppmanas att klä sig i svenska flaggans färger.
Vi vill ge fler chansen att se mer av Sverige. Förhoppningsvis kan vi också bidra till att göra nationaldagen lite festligare, säger Anders Ehrling, VD för SAS Sverige, till nättidningen Flygtorget.se
Biljetterna, som kan användas under hela 2005, delas ut på 14 inrikes flygplatser runt om i landet. I samband med utdelningen anordnar flygbolaget tävlingar.
Enligt en färsk undersökning som SAS låtit Temo göra är det bara 21 procent av svenskarna som räknar med att göra något speciellt måndagen den 6:e juni. Av dessa är det bara cirka fem procent som säger att de planerar att fira nationaldagen på något sätt. Istället räknar man med att umgås med familjen, åka till sommarstället, påta i trädgården eller städa.
SAS ska dela ut 200 flygbiljetter i Sundsvall, 300 i Göteborg, 100 i Kalmar, 100 i Kiruna, 100 i Luleå, 300 i Malmö, 100 i Ronneby, 300 i Stockholm, 200 i Umeå, 100 i Växjö, 100 i Ängelholm, 100 i Örnsköldsvik och 100 i Östersund.

Mer läsning

Annons