Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Singelolycka på E4 i Birsta

Annons

Uppdatering 19.44 Polisen informerar att föraren till bilen har sprungit från platsen. Både en helikopter och en polispatrull med hundförare letar efter föraren.

Köbildning i samband med olyckan, trafikanter uppmanas att ta det lugnt förbi olycksplatsen.

– Ett vittne har sett en person springa från platsen in i en skogsdunge vid Ica Maxi. Av en händelse var polishelikoptern här i Sundsvall, vi använde oss av den för att trycka fram personen, säger vakthavande befäl vid polisen i Västernorrland.

Polisens jakt var dock lottlös och insatsen avbröts.

– Personen kan ha blivit upplockad eller hoppat på en buss, vi vet inte. Men vi vill alltid leta reda på smitare, man vet inte vad som har hänt. De kan vara skadade och ligga där i skogen, säger vakthavande befäl vid polisen i Västernorrland.

Enligt polisen fanns polishelikoptern i närheten och var därför nära tillhands för insatsen.

Uppdatering 19.00 Enligt Räddningstjänsten har en bil voltat och ligger på taket mitt på motorvägen i den norrgående riktningen.

Personerna som befann sig i bilen har alla lyckats ta sig ut på egen hand och inga allvarliga personskador ska ha uppstått.

Räddningstjänsten har beställt en bärgare till olycksplatsen. Innan den har kommit fram kan det bli begränsad framkomlighet i trafiken.

– Bilen som har voltat stoppar upp all trafik, säger Lars Hammarström, inre befäl vid räddningstjänsten.

Larm 18.34 En trafikolycka har inträffat på avfarten från E4 till Birsta närmast Biltema. Räddningstjänst och polis kallades till platsen.

Vet du mer? Har du en bild? Tipsa oss på tips@st.nu eller via sms/mms på 72060

Mer läsning

Annons