Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Skämtsamt val av bilder"

Klubbens ordförande Roger Gustavsson beklagar att Viktor Hellborg fick inbjudan till festen. – Det här var väldigt olyckligt. Inbjudan ska gå till föräldrarna.

Annons
Enligt Roger Gustavsson ligger festen egentligen utanför klubbens verksamhet, det rör sig om en avslutning för engagerade föräldrar och vuxna medlemmar.
Vi har skickat inbjudan enligt medlemsregistret och där står oftast pappan som huvudman. Men när det saknas personnummer kan det bli så här olyckligt, jag ska se över registret för att det inte ska upprepas.
Bilderna på de lättklädda damerna och Naken-Janne förklarar Roger Gustavsson med att festens tema är kändisar och bilderna klippts ur veckotidningar.
Det är ett skämtsamt val av bilder.
Uppmaningen att medtaga egen dryck till festen som riktar sig till dem som är 16 år och uppåt finner Roger Gustavsson inte konstig.
Var och en måste ordna det de vill dricka själv, det finns ingen servering. Men det betyder ju inte att vi påtvingar någon i felaktig ålder att dricka vin.
Ordförande återkom till ST efter kontroll av registret och informerar om att det bara i ett fall förekommit ett felaktigt utskick.

Mer läsning

Annons