Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skottsunds klubbdirektör slutar

/

Sundsvalls golfklubbs klubbdirektör, Christer Johansson, slänger in drivern. – Efter sex år som klubbdirektör ska jag gå vidare i livet och göra något nytt, säger han.

Annons
Christer Johansson har varit klubbdirektör vid Sundsvalls Golfklubb i Skottsund under sex år, men nu har han bestämt sig för att sluta och en av anledningarna till det uppger han vara arbetssituationen.
Jag är med på allt och har jobbat både kvällar och helger, samt hela somrarna. Det är obekväma arbetstider och på så sätt känner jag att jag inte kan jobba fler år än de jag gjort.
Men han kommer fortfarande att vara kvar i klubben och menar att det inte är någon som helst schism som gör att han slutar. Beslutet tog han för cirka en månad sedan och enligt honom så har det ännu inte diskuteras någon efterträdare eller några namn. Någon annons har heller inte varit ute, vilket kan ha sina orsaker.
Det är väl lite stiltje nu under sommaren, folk är på golfbanan i stället, säger han.
Christer Johansson menar att det är en golfklubb i kanonskick han lämnar över, med ny styrelse och fin bana. Det var annat när han själv tog över rodret i Skottsund, för sex år sedan.
Det var väl lite så att folk tyckte det var surt härute och att det var lite direktörsfasoner. Men det har vi vänt och nu råder det god stämning och kamratskap här och den förändringen tycker jag själv att jag har del i.
Christer Johansson sitter kvar som klubbdirektör till och med den sista december och vad han ska göra i stället är han tystlåten om.
Jag har sex månader på mig nu och jag har lite idéer och lite diskussioner på gång, men ingenting är bestämt, säger han.

Mer läsning

Annons