Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Söker barnkär mormor och morfar

/
  • Tindra, 9 år, Isabelle, 7 år, Lovisa, 2 år, Linnea, 4 år och Felicia 11 år vill gärna ha en mormor som tycker om att baka.
  • Alla barnen tillsammans med mamma Caroline Landén.

En härlig mormor och morfar som gillar djur och tycker om att baka. Det är vad fembarnsfamiljen Landén i Bredsand helst av allt vill hitta.
– Att barnen kunde få en mormor eller morfar skulle betyda jättemycket, säger Caroline Landén.

Annons

För tre år sedan flyttade familjen från Göteborg till Sundsvall. Mamma Caroline, pappa Mikael, Felicia 11 år, Tindra 9 år, Isabelle 7 år, Linnea 4 år och Lovisa 2 år.

Men i den nya hemstaden finns ingen egen släkt och därför har nu familjen en speciell önskan, att hitta en mormor och morfar.

– Barnen har pratat jättemycket om det här och att de saknar det, säger Caroline Landén.

Framför allt är det en mormor barnen önskar sig och hon ska vara en omtänksam och barnkär person. Om de fem flickorna får vara med och bestämma ska hon dessutom gärna tycka om att baka och kanske ha en katt, hund eller häst.

För familjens största intresse är hundar och hästar, men de tycker även om att vara ute i naturen och att åka skidor.

Vad en eventuell mormor kan förvänta sig är enkelt.

– Hon får fem fantastiska tjejer som är fulla med kärlek och omtanke. Och hon kommer att få massa teckningar och kramar, säger Caroline Landén.

Hon har sedan tidigare provat att skicka ut efterlysningar på Facebook till vänner för att se om de känner någon som vill bli en del av familjen, men hittills har hon inte haft någon framgång.

– Det här känns lite som sista halmstrået, säger hon.

Mer läsning