Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Spännande och inspirerande"

/
  • Torbjörn Lindström, Fredrik Welander och Karin Näslund är de som jobbar med hemsidan som fått nio av tio i betyg. Saknas på bilden gör hemsidans grundare Tommy Klaar.
  • St.nu är bäst i test - enligt tidningen Internet World.

Sundsvalls tidnings hemsida st.nu är bäst i test enligt tidningen Internet World. I sitt senaste nummer har Internet World granskat lokaltidningars hemsidor och betygsatt sex av dem. Sundsvalls tidnings hemsida har fått betyget nio av tio.

Annons
Att få utmärkelsen är sporrande och inspirerande. Internet World är den främsta tidningen som handlar om internet i Sverige, säger Torbjörn Lindström, ansvarig webbredaktör för st.nu.
Hemsidan har fått omdömen som spännande, förvånansvärt enkel att hitta på, personlig och nyskapande känsla.
Jag tror att det delvis är tack vare att st.nu utvecklats under en lång tid, Tommy Klaar var tidigt ute när han började arbetet med hemsidan 1995. För något år sedan gjorde vi om designen på hemsidan efter vad vi trodde var det bästa sättet, det här lite som ett kvitto på att vi lyckades med det, säger Torbjörn Lindström.
Internet World skriver också att Sundsvalls tidnings hemsida är bäst på lokalt material.
Vi strävar efter att ha en bra hemsidan och att snabbt kunna lägga ut nyheter, säger Torbjörn Lindström.
Han berättar också att man hela tiden strävar efter att utveckla hemsidan för att bli bättre.
Vi vill utveckla designen och göra det ännu enklare att hitta på vår hemsida. En annan målsättning är att utveckla kontakten med våra läsare, internet är ett bra sätt att skapa mötesplatser.

Mer läsning

Annons