Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stora bokningar under våren

/
  • Ulrika Westin, hotelldirektör på Quality Hotel, engagerar sig för jazzmusik.

Hallå där... Ulrika Westin, hotelldirektör på Quality Hotel som nyligen bokat in stora namn inom jazzvärlden.

Annons

Det är nyligen som jazzklubben lämnade Quality Hotel och ni själva satsar på jazzen. Hur har arbetet gått sedan dess?

– Det har gått bra. Vi har ju tidigare lämnat genren jazz eftersom jazzklubben gjort det så bra. Men nu efter att jazzklubben flyttat till andra lokaler så har vi kunnat öppna den kanalen också och addera några idéer som vi tyckte behövdes. Vi kan utveckla jazzscenen som vi själva känner. Vi vill absolut inte kriga med jazzklubben men de gjorde ett val och då har vi också fått göra ett val. Det här innebär fler möjligheter och finns det möjligheter så utnyttjar vi ju dessa.

Vilka jazzartister har Sundsvall att vänta?

– Jag har bokat musikern Nils Landgren som kommer hit 16 april, vilket blev en lyckoträff. Det blev lite hastigt med uppbrottet från jazzklubben och vi hade tur som får hit Nils. Jag är nöjd med hur vi kunde lösa det. Vi kommer pröva ett nytt koncept inför den här akten där man kan boka sittplatser med möjligheten att äta middag nära scenen till musiken. Det kommer även finnas ståplatser.

De andra jazzartisterna som kommer senare i vår vill jag inte avslöja än. Men det är stora artister de också. Jag tror vi även kommer ha några lokala jazzakter.

Blir det några fler förändringar?

– Vår Q.bar har ju hittills varit en tillfällig scen som vi satt upp vid behov, men denna blir nu permanent. Där kommer vi ha mindre akter och några av dessa jazzartister. Conny Bloom blir den första artisten som följs av Jens Westin, Jojje Wadenius och Patrik Isaksson i mars.

Mer läsning

Annons