Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Störningar i busstrafiken när Bergsåkersbron ska färdigställas

/

Den nya bron i Bergsåker börjar bli klar för invigning, men tills dess är det en intensiv byggnadstid kvar. Från och med den 10 augusti kommer all trafik, inklusive bussar, att ledas om från området för att projektet ska kunna slutföras.

Annons

Slutfasen på bygget av den nya Bergsåkersbron är nådd och snart är den redo för invigning. Det är dock en intensiv byggnadsperiod kvar och den nya bron ska bland annat kopplas ihop med Västravägen. I och med detta så kommer den nuvarande bron stängas av från och med måndagen den 10 augusti och all trafik, såväl bil- och busstrafik som gående och cyklister, kommer att ledas om för att arbetet ska kunna slutföras.

Detta innebär att busstrafiken som går via Bergsåker kommer att förändras temporärt. Dessa förändringar kan vara såväl förseningar, hållplatser som inte trafikeras samt nya linjedragningar.

Avstängningen kommer att pågå månaden ut och den nya bron beräknas öppna i början på september för bil- och busstrafiken. Fram till den stora invigningen av bron senare i höst så kommer det vara begränsad framkomlighet på bron vilket innebär att förseningar kan förekomma under hela hösten.

Mer läsning

Annons