Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stort beslag av öl och sprit i Timrå

Polisen i Timrå stod och väntade när de två männen kom körande i sina lastbilar, fullpackade med öl och sprit. Smuggelresan slutade med att drygt 3 000 liter öl, lådvis med vin och sprit, togs i beslag i anslutning till männens bostäder.

Annons
Timråpolisen hade tips om att männen var på väg hem efter en inköpsresa till Danmark och Tyskland. De två som är i 30-årsåldern färdades i var sin lastbil av mindre modell. Vid hemkomsten till sina respektive bostäder i Bergeforsen och Timrå möttes de av polisen.
Beslaget är det största som gjorts av smuggelsprit i distriktet på senare tid. Utrymmet för beslagtaget gods i Sundsvalls polishus såg ut som lagret på en systembutik när kartongerna och backarna travats upp.
Sju lådor whisky,åtskilliga kartonger vin, alkoläsk och rom, staplat intill hundratals kartonger med öl, en del likör och cider.
Vid husrannsakan hittade polisen även en del anteckningar som tyder på att männen haft en del beställningar innan resan gjordes söderut. Bilarna hade hyrts för transporten.

Mer läsning

Annons