Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvallsbyrå vann prestigefylld tävling

Kommunikationsbyrån Accidens i Sundsvall har som första svenska byrå vunnit den internationellt prestigefyllda tävlingen ISTD. I går kväll fick de motta priset på plats i London.

Annons

Accidens prisades i går kväll i årsredovisningskategorin för sitt arbete med Sundfrakts årsredovisning.

– Jag upplevde ett väldigt stort förtroende från Sundfrakt genom hela processen och har följaktligen haft fenomenala förutsättningar för att göra ett bra jobb, säger Mattias Sahlén, ansvarig art director för projektet.

International Society of Typographic Designers (ISTD) grundades 1928 och tävlingen man anordnar har högt internationellt anseende.

– Det känns fantastiskt att ISTD valt ut just oss bland alla magnifika bidrag. För mig, som halvmanisk typografifanatiker, är det såklart hedrande att juryns typografipampar anser att vårt material håller så pass hög internationell nivå, fortsätter Mattias Sahlén.

Byråchef Jonas Svedin är överlycklig.

– För mig känns det fantastiskt att vi som relativt ny och liten byrå kan visa på högsta klass från lilla Sundsvall. Min ambition när vi drog i gång byrån ur en hundraårig tryckerihistorik var att sätta heder i kvalitet och det här väljer jag att se som ett kvitto på det, säger han.

Mer läsning

Annons