Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvallsentreprenör bland Sveriges talanger

/

Hallå där Lisa Renander, vd och grundare för Go Enterprise, som har blivit utsedd till en av Sveriges 101 supertalanger 2015 av Veckans Affärer.

Annons

Hur känns det att vara på Veckans Affärers topplista?

– Det känns jättekul. Det finns otroligt många kompetenta, drivna och smarta unga människor med på den här listan och jag är väldigt stolt över att vara en av dem.

Vad innebär den här utmärkelsen för dig?

– Egot får sig en ordentlig boost. När man blir uppmärksammad för det man gör så får man energi och inspiration till att fortsätta.

Kan du berätta lite kort om företaget Go Enterprise?

– Det är ett paraply för att jobba med sånt jag brinner för, som entreprenörskap och innovation. Bland annat så har vi startat Hus 24 i Stockholm som är Sveriges första co-living och co-working space för entreprenörer. Totalt har vi haft 40 entreprenörer inhysta här sedan start, så det har varit fullt sedan dag ett.

– Dessutom så har jag och min kollega Julia Hamrin lyckats få ut vårt entreprenörsspel – det som vi presenterade och fick igenom i SVT:s program "Draknästet" för ett par år sedan – till över 100 skolor i Sverige.

Vad har du på gång härnäst?

– Jag har planer på att bygga upp en större variant av Hus 24, men istället för ett enda hus så är tanken att det ska bli som ett litet co-livingsamhälle med ett 20-tal hus för tech-entreprenörer. Exakt var och när det ska byggas är inte bestämt än.

Mer läsning

Annons