Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

#Sundsvalltycker här igen

/

Nu är det dags igen. #Sundsvall­tycker är tillbaka. Den 26 augusti klockan 18 samlas många kända ­ansikten för att disku­tera rikspolitik.

Annons

Samtliga riksdagspartier finns representerade vid den senaste upplagan av #Sundsvalltycker. Civil- och bostadsminister Stefan Atte­fall (KD), riksdagsledamoten Ibrahim Baylan (S) och Johnny Skalin (SD), riksdagsledamot och ledamot i EU-nämnden är bara några av de politiker som kommer närvara vid de­­batten. Även Sundsvalls kommunalråd Lars Persson kommer att delta.

Med i debatten är också ­Tomas Tobé (M), riksdags­ledamot och ordförande i utbildningsutskottet, Ulla Andersson (V), riksdagsleda­mot och ledamot i finans­utskottet, Emil Källström (C) riksdagsledamot och Miljöpartiets Göran Hådén från partistyrelsen.

Debatten anordnas som vanligt av Sundsvalls tre tidningar; Dagbladet, Sunds­valls tidning och Sundsvalls nyheter i samarbete med ­Investera Mittsverige AB.

Styrkan med #Sundsvalltycker är att publiken kan komma in med frågor under debattens gång, oavsett om de är på plats i lokalen eller följer samtalet via livesändningen.

Jag hoppas att många tar tillfället i akt att reda ut några­ frågetecken inför riksdagsvalet, säger Patricia Svensson, chefredaktör på Dagbladet.

Debatten går att följa kostnadsfritt via dagbladet.se och om man anmäler sig i förväg kan man även följa samtalen på plats på Quality­ Hotel i Sundsvall.

Finalen av #Sundsvall­tycker går av stapeln den ­nionde september, en knapp­ vecka innan valet.

Mer läsning

Annons