Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tempen på topp i Timrå inför slutspelet

Hockeyfebern är på topp i Timrå inför slutspelet. Sittplatsbiljetterna till de första kvartsfinalerna tog slut på mindre än tio minuter. — Hockeyfeber som vanligt, säger Patrik Svedlund på kansliet.

Annons
Redan halvannan timme innan biljetterna till de två första kvartsfinalerna hemma släpptes var det kö till försäljningen hos Entré Timrå. Det blev så trångt i hallen utanför dörren till biljettförsäljningen att de som drabbats av annan feberflunsa fick armbåga sig in på apoteket intill.
Redan vid 8-tiden kom en och annan hugad åskådare och kände på den låsta dörren. Och klockan halv tio började kön ordna sig utanför biljettförsäljningen.
Nu var det kanske inte så konstigt med tanke på att tillgången på bra platser var knapp. Hos Entré Timrå fanns cirka 200 biljetter.
Vid ST:s kundcentra i Sundsvall ringlade också köerna långa och även där tog biljetterna slut bara på några minuter.
Alla sittplatser är slut, men det finns 300-400 ståplatser kvar till båda de första kvartsfinalerna hemma, berättar Patrik Svedlund.
Ett bevis på hockeyfebern i Timrå är att på ticnets tio i topp när det gäller mest eftertraktade arrangemang i Sverige så är kvartsfinalerna i E.ON Arena etta och tvåa...
Kvällens match mot Modo är utsåld.

Mer läsning

Annons