Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Therese dagbok den 4 april

Annons
Trötta föräldrar och trött Tille inatt. Men idag känns det helt okey. Tille var ju helt otroligt pigg igår med tanke på att han bara käkade 40ml på hela dygnet. Klockan fyra inatt så gick han ut hårt och käkade 30ml i ett svep, det var så hakan ramlade ned.
Liam kräktes som sagt var två gånger inatt och vi är väl lite orolig att vi ska åka på någon magsjuka. Men det kan vara att han käkade en pizza igår som kanske inte var helt ok. Men det lär visa sig. Idag börjar vi kanske reflektera uppståndelsen igår och vi hoppas verkligen att det kommer att vara värt all energi som vi använde. På ett sätt känns det bra att Tilleman förhoppningsvis hinner uträtta något stor med sin tid här.
Jaha, nu har posten kommit och nu sitter jag här med tårar igen. Nallar, gosedjur, speldosor osv har ramlat in. Flerar rörande brev och jag känner bara att HJÄLP, vad ska jag göra med alla känslor som väller upp. Men så efter att tårarna har trillat ett tag så känns världen så himla solig och glad. Det är konstigt vad lite tårar kan göra. Tille är snart nedpackad i vagnen av alla gosedjur.
Vi fick även minnesboken över Tilles liv med posten. Så ni som har skrivit att ni vill köpa den kommer snart att få hem den i brevlådan. Jag är lite nervös att ni inte ska tycka om den, men i nästa sekund så försvinner nervositeten för jag vet att den handlar om Tille. Och han kan lysa upp det mesta : )
Nu kommer Tilles mormor och morfar hit och ska skämma bort oss med lite mat. Det kan vi behöva. Det har varit ett himla ståhej idag också. Sundsvalls Tidning, Dagbladet, Tv4 och Aftonbladet har ringt. Måste bara få tacka dessa för underbara artiklar, jag var rädd att det skulle bli ett jippo. Men artiklarna var helt underbara.
Tilleman har sovit så sött så sött nästan hela dagen. Nu ska vi gå ifrån datorerna en sväng och slappa och mysa med Tille och Liam.. och icke att förglömma även varandra. Återkommer senare ikväll och ska jag försök reflektera över vad vi har ställt till med för något! Nu har vi tagit en välbehövlig paus ifrån uppståndelsen, i alla fall lite. Telefonen har gått varm dock, men det har gått bra ändå. Liam har inte ätit så mycket idag, men det känns som om magsjukan är på väg bort. Tille har inte varit mycket vaken idag. Men det är klart att han måste få vila vår lillprins, han hade också en hård dag igår.
Vi bestämde oss att tacka nej till erbjudandet i TV4. Vi ställde upp i tidningen för att kunna hjälpa andra och för att samla in pengar till EB föreningen. Efter dom här dagarna så känns det som om att vi har lyckats med det och skulle vi dessutom göra ett TV inslag nu så skulle det inte kännas bra för oss. Även om vi är rätt så starka så känner vi att dom här dagarna har tagit på oss. Men vi gör det så gärna och vi hoppas och tror stenhårt på att vi kan hjälpa andra. Alla ni som har varit med från början vet också att jag har börjat skriva lite på en bok och nu kan förhoppningsvis den drömmen gå i uppfyllelse. Men det blir något som jag tar tag i efter Tille har kommit till alla spännande människor i himmeln som vi har fått lära känna här på familjeliv. Min mormor och morfar kommer vaka över honom medan Tille snickrar och leker med alla andra änglar. Nu är det snart kväll och Tille ser tyvärr rätt så hängig ut, men det har han gjort förut så det behöver inte betyda något. Antagligen så upphör vi aldrig att förvånas över hans livskraft.

Mer läsning

Annons