Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Söderberg, som kör taxi, blev hotad av några som åkte i hans taxi

Annons
Thomas Söderberg, som kör taxi, blev hotad av några som åkte i hans taxi. Polisen kommer att utreda det som hände. Det var fjärde gången i år som Thomas Söderberg blev hotad av personer som åker taxi. Thomas trivs att köra taxi men säger att han vill sluta om personer fortsätter att hoat honom.

Ann Johansson som bor i Njurunda visste inte om att hon väntade barn. När hon besökte en läkare så talade läkaren om att hon väntade barn. Bara några timmar senare födde hon en dotter som fick namnet Hanna. Det är väldigt ovanligt att blivande mammor inte vet om att de snart ska få ett barn.

GIF Sundsvall tog sin första poäng på bortaplan i fotbollsallsvenskan. De spelade mot Kalmar och matchen slutade 0-0. Kalmar var det klart bättre laget. Spelarna i Sundsvall var galada över att de nu kunde få en poäng på bortaplan. De hoppas nu kunna ta mer poäng borta vilket behövs om de ska kalara sig kvar i fotbollsallsvenskan. Dessutom måste GIF Sundsvall vinna flera hemmamatcher för att klasa sig kvar allsvenskan. På måndag möter Sundsvall nykomlingen Gefle hemma. En match som många säger är viktig för Sundsvall.

Mer läsning

Annons