Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trångt i butiken under utförsäljning

/
  • Kön ringlade så lång genom hela butiken att det var svårt att hitta slutet på den mellan alla hyllsektioner.

Parkeringen var full och köerna ringlade långa när mammor, pappor, blivande föräldrar och mor- och farföräldrar trängdes bland leksakshyllorna när Children's house hade konkursutförsäljning på onsdagen.

Annons

Bara en halvtimma efter öppning ringlade kön till kassan redan lång när den konkursdrabbade butiken Children's house i Birsta sålde ut sitt sortiment för upp till halva priset.

– Man känner sig ganska hemsk som kastar sig över sakerna så här när man vet att personalen förlorat sina jobb. Men samtidigt är det svårt att låta bli när det är så låga priser, berättade Katarina Hedström som fyllt kundvagnen till bredden med allt från lego och gosedjur till åkmadrasser och baseballhandskar.

– Sådana här madrasser är jättedyra egentligen, så det här är ett riktigt fynd, sa hon.

Just lego och åkmadrasser verkade höra till onsdagens populärare fynd, men det fanns också många som hoppades kunna köpa en ny barnvagn.

– Ja, jag tänkte att jag skulle kika efter en ny vagn, med jag kom visst för sent. De verkar redan ha gått åt, sa Emelie Sundberg-Nilsson som i stället passade på att fylla kundkorgen med våtservetter till sonen Thor och hans kompis.

– De här våtservetterna är jättebra, så det gäller att passa på för sen försvinner de ju, förklarade hon.

Även om shoppingglädjen var stor bland kunderna var det också många som tyckte att det är synd att Children's house gått i konkurs.

– Hela konkursen är väldigt tråkig. Det här är en bra butik med stort utbud och jag har handlat mycket här, sa Jeanette Strömqvist.

Mer läsning

Annons