Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två till sjukhus efter krock på Kävstabron

Två kvinnor fördes skadade till Sundsvalls sjukhus efter en trafikolycka på Kävstabron i går förmiddag. En bilist som kom österifrån fick ett kast på sitt fordon och körde rakt in i en mötande bil.

Annons
När räddningstjänsten kom fram till olycksplatsen satt två kvinnor fastklämda i en av de inblandade bilarna. Den 68-åriga kvinnliga föraren skadades allvarligast. Hon ligger nu på intensivvårdsavdelningen med frakturer i handen och armen samt skador i bröstkorg och nacke. Den 72-åriga passageraren fick bröstkorgsskador och får stanna kvar på sjukhuset för observation. Mannen i den mötande bilen klarade sig undan med lindriga skador och fick lämna sjukhuset efter behandling.
Mannen var på väg från Sundsvall mot Hammarstrand när olyckan inträffade. Enligt mannen small det till i bilen sekunden innan den kastade åt vänster och rakt in i den mötande bilen. Han utesluter inte att det var en punktering som orsakade olyckan.
Olyckan inträffade strax före klockan 10:00 och under den dryga timmen räddningsinsatsen pågick stängdes båda körriktningarna av för trafik.

Mer läsning

Annons