Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välbesökt vårmarknad

/
  • Vårmarknad i Skönsberg.  Irene Karlsson från Granloholm köper en lott av Amir Jaradat, Tina Högberg Fjären, Bashir Al Hassan och Filipos Beyene.
  • Irma Sjödin från Bosvedjan funderar på en ansiktsmålning men ångrar sig i sista stund. Ronja Dyberg målar Niga Rahman och Linn Wahlstedt. Skönsbergs fritidsgård samlar in pengar till en Göteborgsresa.
  • Skönsbergs Företagarförening bjöd på uppskattad ponnyridning. Meja Arab är 6 år och rider på hästen Wilma ledd av Lena Tjäderborn.   Savannah Pettersson är 7 år och rider på hästen Milly ledd av Susanne Bredin.

Ungdomar från fritidsgården var på plats.
Likaså kyrkan och bouleklubben.
Vårmarknaden i Skönsberg lockade många besökare.

Annons

I hörnet av det lilla torget står Bashir Al-Hassan och säljer lotter. Bredvid grillas de två sista kvarvarande hamburgarna. Pengarna som han och kompisarna får in ska användas till Skönsbergs fritidsgårds rumänienprojekt.

– Det har gått skitbra hittills. Vi har tjänat en massa pengar så det ser ljust ut. Vi kommer nog att kunna hjälpa många barn i Rumänien, säger han.

Olika föreningar visade upp sin verksamhet. Företagarföreningen bjöd på ponnyridning och knallarna var också på plats.

Arrangör var Skönsbergs brobyggarprojekt. Projektet syftar till att lyfta Skönsberg och att de boende ska känna en stolthet och glädje över stadsdelen. Berivan Mohammed är projektledare och hon är nöjd med uppslutningen.

– Det har gått jättebra, över förväntan.

Mer läsning

Annons