Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vårmässan större än någonsin

Den årliga vårmässan i Gärde är större än någonsin. — Så här många utställare har vi aldrig haft. Vi har fyllt Nordichallen, säger Annica Renberg, projektledare på Noliamässan.

Annons
Det är sjätte året som Noliamässan är med och arrangerar Vårmässan tillsammans med Sundsvallsmässan. I fjol var det drygt 20 000 besökare under de tre dagarna. I år tror de på minst lika många.
Vi har ett starkt program i år och hoppas att det kommer lika mycket folk som i fjol. Men samtidigt beror det en del på hur vädret blir i helgen, säger Annica Renberg.
En nyhet för året är att det blir en särskild mässhall för motor i Gärdes ungdomshall. Något som är efterlängtat.
Det är skönt att vi får vara inne i år. För två år sedan snöade det och var riktigt kallt. Då fick vi springa i väg och köpa mössor och vantar, säger husbilsförsäljaren Roland Kemhagen, som tidigare år haft sina fordon ute på bandybanan.
Han och kollegan Thomas Lundin var i går förmiddag i stort sett redan klara med sin monter. Husbilarna var uppställda och nyputsade och de båda herrarna gick mest runt och mös.
Nere i Nordichallen var det full aktivitet. Totalt var det 222 montrar som skulle göras i ordning inför mässtarten på fredag. Det byggdes stenmurar till trädgårdar, monterades garageportar och byggdes visningskök.

Mer läsning

Annons