Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill du ha en bergbana till Norra berget?

/
 • Lennart Lindström, 54, reparatör, Sundsvall  – Ja, det skulle inte vara så dumt. Det bästa vore om den låg ganska centralt, då blir det lätt och smidigt att hoppa på den.
 • Anna Maria Gisslén, 40, städare, Sundsvall  – Det skulle nog vara bra, men samtidigt finns det så mycket annat att lägga pengar på.
 • Marianne Pettersson, 57, handläggare, Sundsvall  – Spontant säger jag absolut nej, om det innebär att det tar resurser för andra områden som till exempel vård, skola och omsorg. Man kan gå eller ta buss upp, så det känns lite onödigt.
 • Stefan Hansson, 50 +, datatekniker, Sundsvall  – Absolut, det har jag väntat på i 20 år nu. Det borde ingå i kollektivtrafiken. Det bästa vore om den gick från sporthallen och om man kunde ta med cykeln så jag slapp cykla hem, haha.
 • Therese Nyman, 28, studerande, Sundsvall  – Jag vet inte riktigt, men om det gynnar turismen så javisst. jag tycker att den borde gå från Äventyrsparken, då får man se fin miljö på vägen upp.  Det borde gå en bergbana upp till Södra berget också föresten.

Vi har frågat Sundsvallsbor vad de tycker om bergbanan.

Annons

Mer läsning

Annons