Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Webb-TV:Julius Granekott träffade barnen

/
  • Här får tomten en kram, att den modiga tjejen vågade måste bero på att det var en riktig tomteflicka som kom på besök.
  • Ida Lindberg, 1,5 år gammal, vågar inte komma för nära tomten. Men hon tittade fascinerat och fick en godispåse hon också.
  • Max Blomqvist, 4 år, har ritat en teckning till Julius Granekott. Som tack fick han en godispåse. Kompisen Noah Svanh brydde sig inte lika mycket om tomtens närvaro.
  • Trillingarna Lukas, Elias och Isak visar tomten sina listor. Det krävdes mycket mod att våga - i julas kom tårarna med tomten hemma hos familjen Holmsten. Till vänster står Wilma och Alicia Holmberg och väntar på sin tur att få audiens hos Julius Granekott.
  • Lukas, Elias och Isak Holmsten, alla 4 år gamla, lämnar fram sina önseklistor till Julius. De har inte lärt sig skriva än, men det går lika bra att klippa ut bilder på det man önskar sig och ge till tomten. Men Isak hade en önskan som inte kom med på lappen till Julius. Han vill ha en lillasyster som ska heta Jakob.

Annons
Under skyltsöndagen i Sundsvall fanns Julius Granekott på plats i Sundsvalls TIdnings kundcentrum. Alla barn var välkomna att hälsa på honom, ge honom teckningar och önskelistor och den som vågade fick en kram. Men det var inte många som vågade. Kram eller ej - alla fick godispåsar och festis, och för den som glömt önskelistan hemma fanns gott om papper och pennor att göra en ny på plats. Julius Granekott är inte så förtjust i att vara inomhus dock - han blev törstig och varm och saknade snön därhemma. Men han blev glad för alla teckningar, och kramarna han fick.

Mer läsning

Annons