Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerpartiet i Timrå satsar på mental coachning

Under våren har centerpartiet i Timrå coachats för att få en guidning till en valseger 2006. Det är Stig Wiklund, mental coach för Sveriges olympiska committé, SOC, som coachar centerpolitikerna.

Annons
Det har verkligen varit en nyttig träning för oss, säger Anita Hellstrand, ombudsman för centerpartiet i Medelpad, ersättare i kommunstyrelsen i Timrå och ordförande för centerpartiet i Timrå.
Stig Wiklund är bland annat coach åt skidvärldsstjärnan Anna Dahlberg.
Vi har fått träna oss i att se positiva målbilder och våga se oss själva lyckas. Det är väldigt nyttigt eftersom man lyfter fram många människor. Det handlar om att få alla att inse att man faktiskt kan något och är någon.
Den mentala coachningen handlar mycket om att ta fram det man är duktig på och stärka det, lyfta sina framgångsfaktorer och jobba med dem. Centerpartisterna har också fått öva mental tuffhetsträning för att stärka bilden av sig själv som vinnare.
För oss har det också varit viktigt att jobba tillsammans i grupp för att få en starkare gemenskap och en större delaktighet. Vi är nu ett team som strävar mot samma mål.
Centerpolitikerna ska fortsätta sin coachning under hösten för att bli än mer sammansvetsade och finslipa på sin målbild för framgångarna i valet 2006.Mer läsning

Annons