Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att nominera Timrås bästa företagare

/
  • På Guldstegen 2013 fick Sandra Andersson på Well frisör interiör ta emot priset som årets unga entreprenör.

Den 26 mars uppmärksammas kommunens näringsliv på Guldstegegalan. Redan nu kan vem som helst nominera sin favoritföretagare.

Annons

Guldstegegalan har anordnats varje höst sedan 2009. Förra året gjordes dock en paus. I stället anordnas galan den 26 mars på Söråkers folkets hus. Guldstegen är ett samarbete mellan Timrå kommun och Företagarna Timrå och syftet är att lyfta fram Timrås näringsliv och samtidigt passa på att fira de som gjort en bra insats.

Just nu pågår planerandet inför galan.

– Det är alltid lite hemligt vilka artister som ska uppträda men vi kommer att bjuda på en del överraskningar och god mat förstås, säger Lars Holm, ordförande i Företagarna i Timrå.

Vem som helst har rätt att nominera en företagare eller entreprenör. Enda kravet är att den nominerade ska vara verksam i Timrå. Vinnare ska utses i totalt åtta olika kategorier, bland annat årets företagare, årets handlare och årets unga entreprenör. En intressant kategori är årets antijante. En vinnare i den kategorin utses vartannat år.

– Priset går till en företagare eller entreprenör med egna idéer, någon som är stolt över det den gör och som gärna delar med sig av sina kunskaper till andra, säger Lars Holm.

Nomineringarna kan lämnas på Guldstegens hemsida senast den 16 februari.

Mer läsning

Annons