Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för första föräldramässan i kommunen

/
  • Här på Arenaskolan kommer Timrås första föräldramässa att hållas.

En spännande dag med flera olika aktiviteter och föreläsningar.
Det lovar arrangörerna till Timrå kommuns första föräldramässa.

Annons

Nästan fem hela timmar kommer det att vara öppet hus med föräldramässa på Arenaskolan i Timrå. Under dagen kommer besökarna att bjudas på flera olika föreläsningar. Bland annat är polisen på plats och informerar.

– Annica Odelind från polisen är här och kommer att berätta för föräldrar vart de kan vända sig i olika frågor om droger, säger Britt-Louise Nyholm, samordnare för trygghet och hälsa.

Mässan arrangeras som ett led i kommunens föräldrastrategi. Konceptet är hämtat från grannkommunerna i länet Härnösand och Örnsköldsvik.

– Syftet är att Timråföräldrar ska bli inspirerade och få träffa varandra och utbyta erfarenheter samt att få möjligheten att ställa frågor till proffesionella, säger Britt-Louise Nyholm.

Det är Timrå kommun tillsammans med Timrå församling, AB Timråbo och studieförbundet Bilda som tillsammans arrangerar mässan. Under dagen kommer det att gå gratis buss från Söråker och Timrå centrum till mässan.

Mässbesökarna kommer också att bjudas på ishockeybiljetter till TIK:s hemmamatch lördagen den 4 oktober, samma dag som Timrås första föräldramässa.

– Förhoppningsvis är det inte den sista, säger Nyholm.

Mer läsning

Annons