Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elever lussade för bingospelare

/
  • Elever från klass F6 i Bergeforsens skola underhöll bingospelare i Inbetween. I bakgrunden gänget som arbetar ideellt för att den populära bingon i Timrå ska kunna genomföras.

Det rådde verklig julstämning och det var fullsatt när Ronny Engström med hjälp från anhörigcentrum och Röda Korset i Timrå arrangerade julbingo.

Annons
Det var tredje året i rad och i år hade det kommit bingospelare även från Sundsvall. Arrangemanget har flyttats från anhörigcenters lokaler för att det blev för trångt. Nu konstaterar Ronny Engström att det även börjar bli lite trångt på inbetween dit bingon flyttat.
Prisbordet var också något extra under måndagens eftermiddagsbingo.
Ju fler spelare som kommer desto bättre blir prisbordet, konstaterar Ronny Engström som för dagen hade tomteluva på sig när han ropade ut 50, femma nolla och många andra siffror.
När det var dags för fika kom också dagens utlovade överraskning. Han tog på sig skägget och in kom ett luciatåg med elever från klass F6 från Bergeforsens skola.
Ett uppskattat inslag för alla bingospelarna som visade detta genom att klappa händerna till låtar med lite fart i och eleverna liksom lärare och musikhandledare som deltog fick också med sig var sin julklapp.
Normalt burkar eleverna uppträda för Försäkringskassan men det gick inte i år, säger Ronny Engström som blev glad över möjligheten att bjuda in klassen till bingon.
Han vill gärna framhålla alla andra som ställer upp och arbetar ideellt för att bingon ska kunna genomföras.
Min hustru Irene, Eva-Stina Eriksson, Birgitta Josefsson och Anna-Märta Himmelid som alltid är här och hjälper till med fika och annat som hör bingon till.

Mer läsning

Annons