Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glädjetårar när drömmar gick i uppfyllelse

/

En glädjeyra utan dess like blev det när den vinnande postkoden ropades ut i högtalarna. Svenska Postkodlotteriet var på plats på torget i Sundsvall för att dela ut högvinsterna i vårens Grannyra.

Annons

Det blev en stor folkfest på torget i Sundsvall då Svenska Postkodlotteriet var på besök. Många nyfikna åskådare hade samlats för att se vilka som skulle bli Grannyrans stora vinnare och nerverna var på helspänn för Bergeforsborna med det rätta postnumret. När dragningen var klar så stod det klart att invånarna med postkoden 861 39 BK fick vara med och dela på de högsta vinsterna.

Anita Eriksson kammade hem storvinsten på 6 935 516 kr.

– Det känns helt otroligt, jag tror inte det är sant än. De var ju hem till mig i tisdags och delade ut 435 000 kr och nu blev det ännu mera. Det tar nog några dagar att förstå, säger en glad Anita Eriksson.

– Jag hade tänkt att jag skulle säga upp mina fyra lotter, för jag vann ingenting, men nu törs jag inte säga upp dem, säger Anita.

Storvinnaren har planer på att renovera sitt hus, något som också är gemensamt för två andra vinnare.

– Har man ett gammalt hus så finns det alltid saker att lägga pengar på. Dessutom har vi fyra barn och en massa vänner vi vill dela vinsten med, säger Ann-Catrin och Jan-Erik Andersson som vann 1 733 879 kr vardera.

Mer läsning