Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glasklart i industriområdet

/

Ryds bilglas har bestämt sig för att slå igen butiken.
Men nu öppnar en ny bilglasverkstad i industriområdet.
Bara några hundra meter från den som slår igen.

Annons

På bilföretaget Careta i Timrå industriområde har man tidigare lagat bilglas i verkstan. Det är ett arbete som tar mycket tid och plats från den övriga verksamheten. Därför var det inget stort steg att ordna med en egen bilglasverkstad när nyheten kom om att Ryds bilglas skulle lägga ner i industriområdet.

– Vi har pratat länge om att satsa på bilglas och nu har vi ställt i ordning en plats för det ändamålet, säger Johan Kempas, platschef på Careta i Timrå.

I den nya bilglasverkstaden arbetar Linus Eriksson. Han var tidigare anställd på Ryds bilglas några hundra meter norrut på Terminalvägen. När han fick förfrågan om att arbeta kvar i området som ansvarig för en egen bilglasverkstad tvekade han aldrig.

– Det känns fantastiskt kul att få direkt kundkontakt och en egen liten verkstad att arbeta i, säger Linus som är i full färd med att inreda den nya verkstadslokalen.

Johan Kempas är också nöjd med satsningen och tycker det är väldigt angeläget att kunna erbjuda Timråborna en bilglasverkstad.

– Vi har bytt bilglas tidigare men nu är det mer lampan på eftersom det inte finns något annat i Timrå, säger Johan Kempas.

Mer läsning

Annons