Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Höstens första After Work flyttas

Det väntas många besökare till höstens första After Work.
Därför flyttas arrangemanget från Inbetween till gymnasiet.
– Jag fick in ett 50-tal anmälningar nästan direkt, säger Britt-Louise Nyholm.

Annons

För första gången så kommer After Work-träffen i Timrå flyttas från Caféet och samlingsplatsen Inbetween på torget i centrum. Arrangörerna räknar med att beteendevetaren Petra Krantz Lindgren kommer att dra många besökare.

– Vi fick reda på att hon skulle föreläsa i Västernorrland under den veckan och därför så beslutade vi att boka henne, säger Britt-Louise Nyholm, samordnare för trygghet och hälsa i Timrå kommun.

Nu kommer träffen att hållas i aulan på Timrå gymnasium. Där kommer Petra Krantz Lindgren att hålla föredrag om mycket kring hur det är att vara förälder. Höstens första After Work föreläsning sker den 7 oktober klockan 18. Den kräver föranmälan av de som är intresserade av att delta.

After Work-träffarna arrangeras av Timrå kommun i samverkan med studieförbundet Bilda och Timrå församling. Vanligtvis brukar det bjudas på lättare förtäring men eftersom man förväntar sig många besökare så kommer man inte att erbjuda det den här gången.

Sammanlagt är det tre After Work - träffar inplanerade under hösten. Vad de andra två kommer att bjuda på ska förhandlas inom den närmaste tiden.

– Det ska vi träffas i gruppen och diskutera vidare om, säger Britt-Louise Nyholm.

Förra hösten arrangerades för första gången en föräldramässa på Arenaskolan. Det kommer man däremot inte att ha i höst.

– Vi hinner inte med utan planerar för den nästa år i stället, säger Britt-Louise Nyholm.

Mer läsning

Annons