Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I väntan på vintern

/
  • Widelake Friluftsförening ansvara för skoterlederna i norra Timrå. Några av medlemmarna, från vänster: Anders Hägglund, Malin Elffors, Linus Granström och Patrik Antonsson.
  • Simon Wikberg från Timrå till vänster och Robin Jonsson gör en SM-satsning i snöskotercross i vinter. Båda tävlar för Njurunda Motorklubb.
  • Timrå Snöskoterklubb var som vanligt väl representerad vid skoterdagarna. Leif Berglund till vänster och Hans Sandberg sålde lotter och hamburgare.

Snöskoterklubbarna från Timrå är väl förberedda inför vintersäsongen. Det byggs nya skoterleder och satsas för ännu större samarbete.

Annons

Nu är det bråda dagar för snöskoterklubbarna. Förberedelserna pågår inför vinterns aktiviteter.

I Timrå kommun är det Timrå Snöskoterklubb och Widelake Friluftsförening som ansvarar för skotertrafiken och för att alla snöskoterleder hålls i ordning.

Just nu röjs det för fullt längs flera av ledsträckningarna.

– Vi har hållit på hela hösten och förbättrat flera leder. Vi har bland annat lagt om en sträcka på en och en halv kilometer mellan Laxsjön och Skinnen, berättar Valter Forsberg, en av de ledansvariga i Timrå SSK.

Flera leder har breddats och först nyligen har klubbarna fått bort all den stormskog som fallit över lederna.

Klubbarna var väl representerade vid skoterdagarna den gångna helgen. Då passade man på att informera om allt som är på gång inför vintern.

Mer läsning

Annons