Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt namn överst på stegen

/
  • Den 11 oktober är Camilla Abrahamssons roll i Guldstegen nästan slutförd, då delas årets Guldstegar i Timrå ur.

Med mindre två månader kvar till final blir det något av rivstart för Camilla Abrahamsson, som nu ska styra upp årets Guldstege i Timrå.

Annons

När Camilla Abrahamsson nu är tillbaka efter semestern är det full fart framåt som gäller, eftersom hon har två stora arrangemang att hålla igång: Y-Expo den 26 september i Eon Arena, och Guldstegen den 11 oktober på Söråkers Folkets hus. Att styrgruppen tar in en extern projektledare hoppas Camilla kan bli en nystart:

– Företagarna i Timrå visste att jag jobbat med stora arrangemang i multinationella företag när de valde mig, ioch min roll är att se till så inget faller mellan stolarna, säger Camilla Abrahamsson, som vet vad det betyder för ett företag att få ett fint pris - hon är ju själv delägare företaget MittEvent.

– Ett arrangemang som lyfter företagarna är väldigt viktigt - även i en liten kommun. Det är ett bra sätt att få vara med och nätverka.

Två representanter för Företagarna i Timrå, samt två tjänstemän från kommunens näringslivskontor finns med i styrgruppen, och arbetet pågår för fullt i de fyra grupperna: ekonomi och administration, jury och kvalificering, marknad samt event.

– I varje grupp finns en sammankallande som även sitter i arbetsgruppen. På så sätt delar vi med oss av arbetet inom respektive grupp, säger Camilla, som hoppas den i sammanhanget mycket viktiga hemsidan ska vara ute på webben på fredag. Där kan Timråbor nominera företagare, och sedan är det juryns sak att kontrollera att alla är kvalificerade, samt utse vilka som tar sig vidare. De slutgiltigt nominerade presenteras därefter på hemsidan, där allmänheten kan rösta, en omröstning som blir vägledande för juryn då vinnarna utses.

– Det ska bli ett spännande och roligt uppdrag och jag vill gärna komma tillbaka och jobba med detta även framöver, säger Camilla.

Mer läsning

Annons