Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prisas som arbetsgivare

/
  • Socialförvaltningens chef Erik Grundberg med priset som Årets Arbetsgivare.

Socialförvaltningen i Timrå kommun har fått utmärkelsen "Årets Arbetsgivare". Det är arbetsgivarringen Agera som delar ut priset.

Annons

Timrå kommuns socialförvaltning betecknas som en bra arbetsgivare. Detta enligt regionala arbetsgivarringen Ageras årliga bedömning.

Socialförvaltningen är en av Ageras två medlemsorganisationer som prisas.

Motiveringen lyder:

"Socialtjänsten i Timrå har startat ett medvetet arbete med att utveckla sina ledare mot ett innovativt, värdebaserat ledarskap med de resurser som finns i vardagen. Det är en stor förändring som kommer att ta tid, men som på sikt bidrar till en hållbar och kreativ verksamhet i en värld av utmaningar."

Socialförvaltningens chef Erik Grundberg var den som tog emot utmärkelsen.

– Jag tror att vi får det här priset för vårt arbete med långsiktighet och kvalitet. Vi har jobbat hårt med ledarskap i varje arbetslag för att göra det bästa möjliga för personalen och våra brukare, säger en glad Erik Grundberg.

Erik Grundberg framhåller vikten av att arbeta med interna resurser och att göra uppföljningar av resultat enligt verksamhetsplanen.

– Medvetenheten har ökat. Vi ser en förbättring i kontinuiteten och antalet personal som möter brukaren varje månad, säger Erik Grundberg.

Utmärkelsen delades ut i samband med en julfestlighet som Agera ordnade i måndags.

Mer läsning

Annons