Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slår ihop näringslivsdagar

/

I år satsar Timrå och Härnösand tillsammans och gör en dubbel näringslivsdag.
– Det är för att erbjuda företagarna ett större utbud, säger Linda Edlund.

Annons

Tidigare arrangerades Näringslivsdagen i samband med Guldstegen, galan där Timrås företagare prisas. Det ändrades förra året då Näringslivsdagen blev ett fristående arrangemang och i år så utökas dagen efter ett samarbete men grannkommunen i norr.

– Vi kommer att ha två dagar då företagarna i regionen kan mötas, säger Linda Edlund, näringslivsassistent på Näringslivskontoret i Timrå.

Första träffen kommer att hållas den 20 oktober i Härnösand. Men exakt vart det kommer att ske kan inte Linda Edlund svara på ännu. Klart är dock att dagen efter, den 21 oktober, så kommer näringslivsdagen att arrangeras i Timrå och det blir på samma ställe som i fjol, Sundsvall-Timrå Airport. Flygplatsen som Härnösands kommun valde att lämna.

Nästa år så ska Näringslivsdagarna utökas ännu mer. Då kommer det även att arrangeras en dag i Sundsvall. Tre dagar för regionens företagare att mötas och man är inte orolig för att ta för mycket av näringsidkarnas tid.

– Vi lägger ihop det under en vecka och det är oftast halvdagar som ger företagarna ny information och inspiration, säger Linda Edlund.

Mer läsning

Annons