Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timråkorpens nya stuga invigd

Den nya korpstugan i Timrå invigdes under lördagen.
Samlade var både styrelsemedlemmar och funktionärer.
Bandet klippte Hervor Jönsson som varit aktiv medlem i 29 år.

Annons
Solen stod högt på himlen när den nya korpstugan i Timrå invigdes. På plats fanns ett 50-tal personer och stämningen var på topp. När Hervor Jönsson klippte det symboliska bandet hördes både glada rop och applåder. Efter invigningstal och bandklippning hade det också anordnats en frågeslinga. När den var avklarad bjöds det på en trerätters middag inne i den nya fina korpstugan.
I samband med invigningen så delades det ut en cykel också. Det var förstapriset i landstingets, kommunens och korpens: Cykla och gå till jobbet tävling. Vinnare var Marianne Högström från Böleängens förskola och det är tredje gången som de vinner. De har deltagit i tävlingen i tio år och i år var det fjorton stycken som cyklade till och från jobbet.
Det här känns kul. Det är ju inte varje dag man vinner en cykel, säger Marianne Högström.
Ann-Kristin Bladh, sekreterare på Timråkorpen berättar att stugan har stått i princip klar sedan i februari. Men invigningen skedde alltså under lördagen.
Nu är det bara färgen som saknas. Huset ska målas rött nu i dagarna, säger Ann-Kristin Bladh.
Timråkorpen bedriver motionsgymnastik för många i olika åldrar. Bland annat så har man barngymnastik för Böle skola. Där medverkar barn i åldrarna sex till åtta år. Och från den nya stugan bedrivs också motionsbingo i samma anda som förr.

Mer läsning

Annons