Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timråprofiler kommenterar

/
  • Kenneth Westberg, förre kommunalrådet i Timrå:–Det där går ju inte att kommentera överhuvudtaget, hur man än säger så blir det bara dumt.– Fast förresten - jag vet vad det beror på! Y-front!
  • Pernilla Eurenius, valkretssekreterare socialdemokratiska riksdagsgruppen–Vad kul och trevligt att Timrå får förekomma i ett positivt sammanhang. –Kanske beror det på att vi tar väl hand om varann här i Timrå, om man är extra mån om varann så blir det bra sex. Eller så beror det på att vi har sparat in på gatubelysningen.
  • Magdalena Forsberg, skidskyttehjältinna–Vi i Timrå måste väl få vara bäst på nåt när vi inte är bäst i skidskytte längre. Nej men det är bra att vi är nöjda med något.–Bra att vi har hockey och sex.
  • Lars Lindén, riksdagsman (kd)–Ojdå.–Timråborna har väl för lite att göra. När strömmen går brukar det märkas efter nio månader och ibland undrar man om strömmen gått i Timrå.
  • Mats Hansson, hockeyspelare TImrå IK–Hahahaha, nu ringer du till fel person, jag har inget fast just nu. Men det låter jättekonstigt.

Annons
En undersökning med ett sådant häpnadsväckande resultat måste naturligtvis få kommenteras av människor som borde veta - nämligen gräddan av Timrås politiker och idrottsmän. De fick frågan om vad det kan bero på att just Timråborna är så nöjda med sitt sexliv.

Mer läsning

Annons