Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Meditativ musik i allhelgonatid – varva ned med Nordiska Kammarensemblen

Nordiska Kammarensemblen uppmärksammar allhelgona på sitt eget sätt. I kväll och i morgon blir det konsert med meditativa förtecken i både Sollefteå och Sundsvall.

Annons

I anslutning till Alla Helgons dag ger Nordiska Kammarensemblen traditionsenligt sin Slow Music. Kammarensemblen bjuder på musik av det lugnare slaget, med en repertoar som består av en mängd olika verk – allt från kända klassiska mästerverk till helt nyskriven musik.

Den gemensamma nämnaren för all musik som framförs är stillhet och lugn.

Detta är konserten för dig som vill njuta av meditativ musik som både ger andrum och utrymme för eftertanke, något som vi förmodligen inte kan få för mycket av i ett samhälle där det mesta tenderar att gå i ett allt högre tempo. Så välkommen att luta dig tillbaka och ta det lite lugnt en stund.

Konserten ges under torsdagen i Multrå kyrka i regi av Sollefteå musiksällskap och under fredagen i GA-kyrkan i Sundsvall