Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medskogsbron fixade en poäng borta mot Selånger

Selånger ledde med 2–0 efter första halvlek hemma mot Medskogsbron i division 4 Medelpad herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Medskogsbron in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3–3.

– Ingen bra match från något av lagen så att vi delar på poängen blev ett rättvist utfall, kommenterade Selångers tränare Mikael Öhman efter matchen.

Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund om matchen:

– Vi startade trögt och hittade inget vidare spel, det blev mycket långbollar där vi aldrig lyckades hota. Släppte in 1-0 från en kantboll som kom in snett bakåt och skottet touchade en spelare som smet in bakom Markus Holdo. Selånger ökar sedan på efter en straff som orsakats av en hands. Tidigt i andra halvlek får Selånger ytterligare en straff som de förvaltar. Vi kör på och börjar hitta bollar i djupled och smackar in 1–3 efter ett ypperligt anfall där Zhaver Missilu spelar fram Denniz Ekman, 2–3 kommer sedan efter en fin genomskärare där ramin Sajadi spelar fram Zhaver Missilu som sätter bollen lågt i målvaktens vänstra hörn. Kvitteringen kommer sedan till av en mycket vacker passning av Jakob Melin till Ramin Sajadi som rundar keepern och sätter bollen. En mycket bättre andra halvlek av oss och skulle nog ha haft en straff i slutskedet då Zhaver blir tufft uppvaktad av Selångers målvakt. Men mycket starkt att hämta upp 0–3 till 3–3, det visar på en stark lagmoral. Plussar för Joel Januzaj i backlinjen som var stor och stark i luftrummet, Jakob Melin på mittfältet outtröttlig och hade en mycket vacker framspelning. Även Ramin Sajadi som trollade med bollen och sprang som ett diesellokomotiv får plus.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Selånger.

Målgörare för hemmalaget var Jonas Öhman och Stefan Näslund 2, och för bortalaget Denniz Ekman, Ramin Sajadi och Zhaver Missilu Muendo.

Med en omgång kvar är Selånger på nionde plats i tabellen, och Medskogsbron är på femte plats.

I nästa match möter Selånger Sidsjö-Böle borta och Medskogsbron möter Söråker hemma. Båda matcherna spelas lördag 14 september 14.00.