Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medskogsbron fortsätter att vinna - har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Medskogsbron i division 4 Medelpad herr i fotboll. På tisdagen mötte laget Sidsjö-Böle på Viforsplan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Sidsjö-Böle blev 2–1 (2–1).

– Dagens seger grundlades i första halvlek där vi efter en lite tveksam inledning visade upp hela vårt anfallsregister och gjorde två vackra mål. I andra halvlek såg vi till att ligga rätt i positionerna, drog ned en forward till mittfältet och kontraslog vid läge med snabba passningar i djupled. Vi hade flera lägen att stänga matchen i andra men deras målvakt var bra. Vår backlinje förtjänar överbetyg då de inte släppte någon över bron. Segersviten är så klart trevlig och ett resultat av hårt arbete både på träningar och match. Vi ställs på prov ordentligt redan på fredag mot Matfors men vi hoppas kunna förlänga sviten, kommenterade Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund efter matchen.

Hemmalaget stod för en bra första halvlek och ledde alltså med 2–1. Sidsjö-Böle lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös.

Medskogsbrons målskyttar var Sayed Mohammed Husseini och Dennis Moberg, medan Joakim Hamrin gjorde målet för Sidsjö-Böle.

Medskogsbron ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Sidsjö-Böle ligger på sjätte plats.

Nästa motstånd för Medskogsbron är Matfors. Sidsjö-Böle tar sig an Söråker hemma. Båda matcherna spelas fredag 28 juni 19.00.