Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medskogsbron klart bättre än Nedansjö på Viforsplan

Redan i första halvlek tog Medskogsbron greppet om hemmamatchen mot Nedansjö på tisdagen. Och i andra halvlek utökades 1–0-ledningen och matchen i division 4 Medelpad herr i fotboll slutade 4–0.

– En kontrollerad seger där vi möjligtvis hade kunnat göra ännu fler mål. Vi hade bra kontroll på mittfältet och backlinjen var solid och vår målvakt sattes aldrig på några prov. Alla spelare får mer än godkänt med en extra guldstjärna till Michael Fredriksson på innermittfält som fick kröna sin insats med ett distansskott till 4-0, kommenterade Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund.

Nedansjös tränare Christer Söder tyckte så här om matchen:

– Vi gör en bra första halvlek, men sen har vi lite oflyt när bollen tar på några spelare innan dom gör 1-0. Sen hänger vi inte med i början på andra halvlek, dom gör både 2 och 3-0 inom tre minuter, sen kommer också 4-0 i den 70:e minuten, efter det så kommer vi igen lite, men Medskogsbron vinner helt rättvist. Våra bästa spelare idag var målvakten Fredrik Nordin, mittbacken Joakim Wickberg och högerbacken Dennis Nilsson.

För Medskogsbron var det William Latifi, Zhaver Missilu Muendo, Olle Kankainen och Michael Fredriksson som blev målskyttar och fixade segern.

Medskogsbrons nya tabellposition är femte plats, medan Nedansjö är på tionde och sista plats.

På fredag 9 augusti 19.00 spelar Medskogsbron borta mot Essvik, och Nedansjö hemma mot Sidsjö-Böle.