Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medskogsbron lyfte sig i andra och fixade kryss hemma mot Alnö

Alnö hade ledningen i halvtid med 2–1 borta mot Medskogsbron i division 4 Medelpad herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Medskogsbron mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2.

– Starkt av grabbarna att återigen hämta upp ett underläge. Tyvärr räckte det inte hela vägen då deras keeper var fenomenal och räddade två "givna" mål. Dock skönt att ta poäng av serieledarna och dessutom känna att vi är ett lag som kan befästa sig på övre halvan. Vi hade ett lite rakare spel i dag än tidigare matcher som gav bra resultat mot Alnö som inte brukar vara sena att straffa lag som "kladdar" för mycket på bollen. Innermittfältet i vårt lag bestående av Olle Kankainen, Jakob Melin och Anton Norberg kämpade ned sina opponenter i dag och ska alla ha extra plus i vårt lag där ingen föll ur ramen, kommenterade Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund.

Resultatet innebär att Alnö fortfarande är obesegrat den här säsongen, efter 14 raka matcher med poäng.

Hemmalagets mål gjordes av Jakob Melin och Mattias Nilsson, medan bortalagets mål noterades på Robin Molander Nymo och Adam Johansson.

Med fyra omgångar kvar är Medskogsbron på femte plats i tabellen, och Alnö är på andra plats.

I nästa match, fredag 16 augusti 19.00, har Medskogsbron Torpshammar borta på Torpshammars IP, medan Alnö spelar hemma mot Sidsjö-Böle.