Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medskogsbron vände halvtidsunderläge till seger

Medskogsbron hade problem och låg under med 1–2 efter första halvlek i matchen i division 4 Medelpad herr i fotboll mot Essvik på Essviksvallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 5–2 för bortalaget Medskogsbron.

Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund tyckte så här om matchen:

– Vi var inte riktigt med på tårna första kvarten och släppte också in två mål på grund av detta. Efter 20 min hamnade vi rätt i presspelet och snickrade ihop flera fina anfallskombinationer som till slut resulterade i 1–2. I halvtid betonade vi att bara fortsätta på den inslagna vägen så skulle fler mål komma. Mycket riktigt fortsatte vi dominera mittfältet och gav inte Essvik tid att bygga upp sitt spel. Tommy Stenqvist placerade behärskat in 2–2 och några minuter därpå slet sig Olle Kankainen fri och avslutade via stolpen till 2–3. Vi fortsatte mala på och Essvik begick flera enkla misstag så att Tommy Stenqvist plötsligt kom fri och behärskat placerade in 2–4. Essvik flyttade upp positionerna och gick över till ett 3–5–2 så vi drog tillbaka våra yttrar och och spelade 4–1–4–1 sista kvarten med blixtsnabbe Zhaver Missilu som ensam forward. Det var också han som avslutade dagens målskytte med att göra 2–5 på en kontring. Hela laget får med beröm godkänt, med vår kapten och tillika mittback Anton Norberg och strikern Tommy Stenqvist som de allra starkast lysande stjärnorna i dag.

Filip Svensson gjorde båda målen för Essvik. Tommy Stenqvist 2, Jimmy Illvonen, Olle Kankainen och Sayed Mohammed Husseini gjorde gästernas mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Essvik på fjärde plats och Medskogsbron på femte plats.

Tisdag 13 augusti spelar Essvik borta mot Sidsjö-Böle 20.00 och Medskogsbron mot Alnö hemma 19.00 på Viforsplan.