Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medskogsbron vann på hemmaplan mot Essvik

Medskogsbron ledde med 2–0 i paus mot Essvik i tisdagens match på hemmaplan i division 4 Medelpad. I andra halvlek kom Essvik närmare, men Medskogsbron kunde hålla undan till seger 2–1.

– Väl genomförd match av oss i 90 minuter, alla spelare bidrog med maximal kämpainsats. Essvik åt sig in i matchen i andra efter ett tidigt reduceringsmål och skakade fram många hörnor. Andra halvlek består från Essviks sida av inlägg mot box som resulterar i flera farliga chanser men som vi med nöd och näppe kan lösa sig ur. Vi utnyttjar Essviks presspel och får flera fina chanser via kontringar, kommenterade Medskogsbrons lagledare Joakim Hedlund efter matchen.

Essviks assisterande tränare Mårten Gräntz tyckte så här om matchen:

– Vi gör en dålig första halvlek och är inte med på banan. Medskogsbron kommer ut mer taggade än oss och visar att de vill vinna, tråkigt nog resulterar det i två baklängesmål. I andra rycker vi upp oss och tar över matchen och reducerar tidigt. Men det räcker inte, vi har ett jättelänge i slutsekunderna men Medskogsbron lyckas avvärja det.

Målgörare för Medskogsbron blev Ramin Sajadi och Tommy Stenqvist och för Essvik var det Daniel Johansson som hittade rätt.

Essviks nya tabellposition är sjätte plats, medan Medskogsbron är på sjunde plats.

I nästa match möter Medskogsbron Nedansjö borta och Essvik möter Söråker hemma. Båda matcherna spelas tisdag 18 juni 19.00.