Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stöde kvar på kvalplats efter tung förlust

Stöde förlorade dagens match borta mot Kramfors med 2-0. "Jag tycker vi gör en bra match, Kramfors är ett riktigt tungt lag att möta", säger Stödes tränare Conny Sjödin.

Annons

Den första halvleken var helt klart till Kramfors fördel där man hade en rad olika möjligheter att ta ledningen på, en av de vassaste var i den 25:e minuten när Hampus Callin testade ett tungt skott på mål men där Stödes målvakt Christoffer Göransson stod för en stark räddning.

Hemmalaget testade Göransson i Stödes mål nästan direkt igen när Petter Thelin kommit ur ett bra läge på högerkanten utan att lyckas näta.

Kramfors hade en boll inne strax före halvtid efter en rörig situation framför målet, något som dock blev avvinkat för offside från linjedomaren.

– Vi följde vår matchplan och höll ihop, det gjorde att vi fick stopp på dem. De blev lite frustrerade när de inte fick utdelning, säger Stödes tränare Conny Sjödin.

Kramfors fick i början av den andra halvleken en straff efter att Petter Thelin blivit neddragen av Stödes Carl-Philip Göransson. Thelin tog själv hand om straffen och satte den säkert intill Christoffer Göranssons högra stolpe. Göransson i målet gick åt rätt håll men lyckades inte få händerna på bollen.

2-0 till Kramfors kom efter en hörna i en tilltrasslad situation framför målet där hemmalagets Nils Grahm lyckades få in bollen och fasställa slutresultatet i den 67:e minuten.

Nu ställs Stöde mot Sandviks IK på lördag, en måstematch för Stöde som nu är på negativ kvalplats.

– Vi slog dem borta med 1-0, det är en stor skillnad att spela på konstgräs i Holmsund eller hemma på vårt gräs. Hemma tror vi att vi hela tiden kan skada alla lag, avslutar Conny Sjödin.

Mer läsning

Annons