Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Melloartister klara för Stadsfesten

De tävlade nyligen mot varandra i Melodifestivalen.
Nu är Molly Pettersson Hammar och trion Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson klara för Härnösands Stadsfest.

Annons

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Härnösands Stadsfest fortsätter att fylla på med artister inför sommarens festivalupplaga. I veckan blev Niklas Strömstedt klar och nu är alltså även ett paket artister från årets Melodifestival klara - Molly Pettersson Hammar samt trion Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson

Läs även: Niklas Strömstedt till Stadsfesten

Molly Pettersson Hammar uppträder under fredagen den 15 juli.

– Molly är en av de unga svenska artisterna som har starkast framtid. Hon har en helt gudomlig röst och kommer nog chocka oss i framtiden. Hennes medverkan i Melodifestivalen har påverkat så att allmänheten fått upp ögonen för denna talang, säger Oscar Westerlind, en av Stadsfestens projektledare.

Den rutinerade trion Uno Svenningsson, Tommy Nilsson och Patrik Isaksson uppträder även de under fredagen, den 15 juli.

– De är tre av de större artisterna vi har i Sverige och det känns fantastiskt att de kommer till Härnösand i sommar. Det kommer bli en hitkavalkad utan dess like. En nostalgiresa som alla kommer sjunga med till, säger Oscar Westerlind.

Läs även: Petter klar för Stadsfesten

Under fredagen stod det för övrigt klart att Tommy Nilsson ska vara med i den kommande säsongen av TV4-programmet "Så mycket bättre".

– Såklart känns det väldigt kul att Tommy skall vara med i "Så mycket bättre". Det kommer att bli väldigt kul att följa den resan i höst, säger Westerlind.

Kommande festivalupplaga hålls 15-16 juli och sedan tidigare är Petter, Niklas Strömstedt, Dolly Style och Norlie & KKV bokade artister. I onsdags, den 16 mars, släpptes biljetterna Stadsfesten.