Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Melodifestivalvinnaren kommer till Sundsvall: "Det enda stoppet i regionen"

Nu är den sista artisten klar för Sundsvall bjuder i sommar.
Det är Melodifestivalvinnaren Frans.

På måndagen släpptes den tredje artisten till Sundsvall bjuder och det är många som inte blir ledsna över det.

Det är Melodifestivalvinnaren Frans Jeppsson Wall som kommer till Sundsvall och Stora torget i sommar. Närmare bestämt den 26 juli.

Läs också: Tv-stjärnan till Sundsvall bjuder i sommar

– Vi tycker att det är extra roligt att Frans kommer till Sundsvall som enda stopp i regionen. Och Frans kommer bjuda på show med liveband, säger Peter Åström på Creativevent.

Frans vann Melodifestivalen med låten "I I were sorry" och den 14 maj representerar han Sverige i finalen i Eurovision song contest i Stockholm.

Läs också: Mellostjärna till Sundsvall

Frans blev känd över hela landet när han som 7-åring, inför fotbolls-VM, i gruppen Elias sjöng "Who's da man", en hyllningslåt till Zlatan Ibrahimovic.

Nu är han 17 år och den yngste att tävla för Sverige i ESC sedan Carola Häggkvist 1983.

”If I were sorry” har på rekordsnabb tid streamats över 19 miljoner gånger och med råge passerat dubbel platinanivå. Låten placerade sig längst upp på svenska Spotifylistan redan dagen efter release, en förstaplats som Frans haft stadigt grepp om ända sedan dess. Dagen efter Melodifestivalfinalen streamades låten hela 679 917 gånger och har därmed slagit rekord i flest antal streams på Spotify under en dag i Sverige.

Redan klara för Sundsvall bjuder är Jill Johnson som kommer den 12 juli och Molly Sandén den 19 juli.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter